jueves, 24 de abril de 2014

vaga el 29 d' abril i 6 de maig.

La reunió que han mantingut avui dia 24 d' abril  la representació sindical i la representació patronal de la UPM, amb la mediació de la Inspecció de Treball, en relació amb les dues jornades de vaga convocades al sector del metall de la província de Barcelona per al 29 d’abril i el 6 de maig, no ha permès desbloquejar la situació. 

La patronal ha mantingut la mateixa actitud irresponsable de la qual ha fet gala durant tot el procés i pretén negociar a la baixa els salaris i les condicions laborals dels metal•lúrgics i metal•lúrgiques de la província; una postura del tot inacceptable que ha estat rebutjada per CCOO i UGT. Davant aquest escenari, finalment la representació patronal ha dit que havia de consultar en junta quina resposta ha de donar a la part sindical, reunió que farà aquesta tarda.


La Inspecció ha instat les dues parts a reprendre la reunió de mediació demà divendres per mirar de desbloquejar la situació. CCOO d’Indústria de Catalunya ja adverteix la patronal que si manté aquesta actitud irresponsable i continua negant-se a complir els acords assumits, el sector del metall de Barcelona plantarà cara i anirà a la vaga els dies 29 d’abril i 6 de maig.

No hay comentarios:

Publicar un comentario